15 Napos Időjárás Előrejelzés Eger

Ma holnap 3 nap 7 nap 10 nap 15 nap ezekben a napokban. Eger – 14 napos időjárás előrejelzés kéthetes Heves Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz.


Eger Idojaras Elorejelzes

Up to 90 days of daily highs lows and precipitation chances.

15 napos időjárás előrejelzés eger. 15 h 36 min. Eger 30 napos időjárás előrejelzése. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak melyeket a.

Csütörtökön eleinte napos időnk lesz majd délután ÉNy felől beborul az ég ott már zápor zivatar. Ezen a térképen a várható időjárási veszélyekre hívjuk fel a figyelmed. A figyelmeztetéseket megyénként láthatod a színek a veszély fokát jelölik.

15 napos Időjárás előrejelzés Eger két hétre Heves Pontos Időjárás előrejelzés. Ez a diagram Eger Heves megye Magyarország 14 napos időjárását mutatja napi időjárási szimbólumokkal a legalacsonyabb és a legmagasabb hőmérséklettel a csapadék mennyiségével és a valószínűségével. Know whats coming with AccuWeathers extended daily forecasts for Eger Eger Magyarország.

A grafikus fáklya diagramon a 1090 és a 2575-os valószínűségi intervallumon kívül az ensemble átlag valamint a determinisztikus kategorikus előrejelzés is feltüntetésre kerül. Időjárás Eger 7 napos időjárás előrejelzés. Szinte valós idejű egri előrejelzés.

Eger Magyarország 7 napos részletes időjárás. Az adatok forrása az OMSZ. 12 napos előrejelzés Térképes előrejelzés.

Időjárás előrejelzés Eger Heves 14 napos Kéthetes időjárás Pontos Időjárás előrejelzés. Max 21 Min 12 Szombat. Szélerősség ÉÉNy 10 és 15 kmh közötti.

Az eltérés a hőmérsékleti grafikonon belül színezett. 30 napos előrejelzés az ország összes településére. A 10 napos valószínűségi előrejelzések naponta kétszer készülnek.

Aktuális időjárás és a hosszú távú 45 napos előrejelzés Időjárási jelenségek rögzített a korábbi években a Eger Részletes időjárás előrejelzés a következő 10 napra Hosszútávú Időjárás előrejelzés Eger 30 napig. Élénk időnként erős lesz az északias szél. Eger Eger Heves megye Időjárás előrejelzés.

Add hozzá a Saját időjáráshoz F C Beállítások. A csúcshőmérséklet 19-20 fok körül alakul. Szerdán csökken a felhőzet majd napos időjárás várható csapadék nélkül 20 C fok körüli hőmérsékletekkel.

A mai és ma esti időjárási előrejelzés ezen a helyen. Csapadékradar HD műholdas képek és jelenlegi időjárási figyelmeztetések óránkénti hőmérséklet eső esélye és napsütéses órák. ÉNY-on kisebb eső ÉK zivatar is lehet.

Aktuális és óránkénti előrejelzés hő szél felhőtérkép radarkép. Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb adatai. Lehetséges fennakadások zivatar miatt.

Eger a jövő heti időjárás. Időjárás előrejelzés meteorológia Pártai Lucia és Aigner Szilárd cégétől. Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb adatai.

Minél erősebbek a hullámvölgyek annál bizonytalanabb lesz az előrejelzés. 12 napos előrejelzés Térképes előrejelzés. 14 napos országos időjárás előrejelzés Pártai Aigner megbízható időjárás előrejelzése EuMet Időjárás előrejelzés.

Kedden északnyugaton erősebben másutt változóan felhős időjárás várható. Használja az idő csúszkát a videónTekintsd meg Eger 7 napos időjárás előrejelzésünket mely animációs megjelenítésünk által igazán pontos képet kaphatsz arról milyen ma az időjárás Eger városában és környékén. Kiterjesztett 10 20 és 30 napos hosszú távú időjárás és az éghajlat.

Pénteken sok napsütésre van kilátás hajnalban illetve délután a nyugati medencében lehet több felhő. Időjárás előrejelzés – Eger. Max 17 Min 10 Hőmérséklet Eger.

11 és 15 óra között erős. A figyelmeztetéseket megyénként láthatod a színek a veszély fokát jelölik. Ezen a napon nyilvántartott hőmérsékleti rekordok.

Ezen a térképen a várható időjárási veszélyekre hívjuk fel a figyelmed.


Torokoszag Idojaras Elorejelzes 15 Napra Es Eghajlati Jellemzok


30 Napos Idojaras Elorejelzes Eger


30 Napos Idojaras Elorejelzes Eger


Eger Idojaras Elorejelzes


Eger Idojaras Elorejelzes Esotanc Hu


Munkacs Idojaras Koponyeg Hu 10 Napos Idojaras Elorejelzes Munkacs Ukrajna Bar Chart Chart


30 Napos Idojaras Elorejelzes Eger


30 Napos Idojaras


30 Napos Idojaras Elorejelzes Eger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.