20 9 Domoszló Eger Autbusz Menetrend

Az egri 13-as jelzésű autóbusz a Tesco áruház és Lajosváros között közlekedik. Az egri 14-es jelzésű autóbusz Berva és Lajosváros között közlekedik a felnémeti ófalut a járat odafelé és visszafelé is körbejárja az óramutató járásával ellentétes.


Menetrendek Hu

A közlekedési szolgáltatók a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják.

20 9 domoszló eger autbusz menetrend. 36 1 3 255 255 E-mail. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba az esetek többségében minden hónap végén. Kattintson a listában bármelyik 20E busz megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez.

Az Egerből Egerszalók érintésével Verpelétig Domoszló érintésével Gyöngyösig Feldebrő érintésével Kál-Kápolnáig illetve Tarnaszentmária irányába közlekedő autóbuszjáratokat egységes összehangolt menetrend szerint indítjuk ennek megfelelően a járatok Eger és Egerszalók között jellemzően egész nap 20. Fontosinfokhu Egerszalók busz menetrendek Egerszalók menetendek autóbusz légi menetrendek járatok jegyárak Egerszalók menetrendek online menetrendinfo – fontosinfokhu. NINCS EGYÉB JÁRATINFÓ ÁTSZÁLLÁS.

Eger város helyi járati menetrendje Érvényes. Nyári időszámítás időtartama alatt naponta JÁRATINFÓ. A viszonylatot a Volánbusz üzemelteti.

20 6 8 10 11 12. Ezer köszi ha segít valaki minden jót Laslow. Jövőhét csütörtökön mennék Egerbe busszal de fogalmam sincs mikor indulnak a buszok a Népstadiontól.

Káposztásmegyer Szilas-patak megálló menetrend és további információk. Október 1-je után már nem frissül. Eger autóbuszállomás Novaj autóbuszváróterem 0640 0708 0 0028 123 Km.

17 km 17 perc KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓ. Eger autóbuszállomás Novaj autóbuszváróterem 0620 0645 0 0025 123 Km helyközi munkanap 03. 1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 19-21 Telefon.

A hivatalos vasúti menetrend és díjszabás a wwwmavcsoporthu oldalon érhető el. Az egri 12-es jelzésű autóbusz a Tesco áruház és Lajosváros között közlekedik. DEBRECENI MENETREND helyi autóbusz trolibusz villamos Airport Debrecen repülőtéri buszjárat az AUCHAN áruházi járat a Zsuzsi Erdei Vasút és a Gáspár György kert felé közlekedő iránytaxi menetrend Utolsó módosítás.

A VOLÁN Egyesülés számára átadott adatok esetében a legnagyobb gondossággal jár el azonban a menetrendekhu oldalon előforduló esetleges hibákért nem megfelelő információkért felelőséget a vasúttársaság nem vállal. Ha valaki szokott ilyenbusszal utazni jó lenne ha legalább egy-két indulásiérkezési időpontot leírna ide sehol nem találok online buszmenetrendet. Az aktuális híreket és információkat a httpswwwvolanbuszhu oldalon találják meg.

Eger autóbuszállomás Novaj autóbuszváróterem 0630 0659 0 0029 123 Km helyközi munkanap 04. December 9-től Az aktuális menetrendet megtekintheti vonalanként vagy megállóhelyenként illetve letöltheti IDE. A viszonylatot a Volánbusz üzemelteti.

Helyből indul Füzesabony felé JÁRMŰ. We would like to show you a description here but the site wont allow us. 13-as jelzésű autóbuszvonal.

We would like to show you a description here but the site wont allow us. Tájékoztatjuk Önöket hogy honlapunk tartalma 2019.


Utasbarat Fejlesztesekkel Lepett Eletbe Az Uj Vasuti Es Buszmenetrend December 13 An Mav Csoport


Menetrendek Hu


Utasbarat Fejlesztesekkel Lepett Eletbe Az Uj Vasuti Es Buszmenetrend December 13 An Mav Csoport


Menetrendi Hirdetmeny Pdf Ingyenes Letoltes


2


Matra Volan Zrt Gyongyos Pesti U 74 Tel 37 Pdf Free Download


Matra Volan Zrt Gyongyos Pesti U 74 Tel 37 Pdf Free Download


Menetrendi Hirdetmeny Pdf Ingyenes Letoltes


Menetrendi Hirdetmeny Pdf Ingyenes Letoltes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.