2011 április 2 3 Shotokan Karate Eger

Aurel Patru Shihan Stagiu Karate Shotokan Timisoara 31-31 Martie 2012 Aurel Patru Shihan Stagiu Karate Shotokan Timisoara 8-9 Aprilie 2011 Campionii de la Fudokan l-au primit pe Mos Craciun -2010. A 2011-es első skotokan karate Európa-bajnokság után a harmadikat is Eger városa és az egri shotokan karatésok rendezhették.


Skdun Shotokan Karate Eb 2011 Aprilis 2 3 Eger Fight Online

A csókai Shotokan Karate Klub 14.

2011 április 2 3 shotokan karate eger. Shotokan Karate-do International Federation Hungary. Gichin Funakoshi Shotokan Karate Világbajnokságon az elmúlt hétvégén. A hajdúságiak nyolc shotokan karatéssal vettek részt az egyéni WKF kata versenyszámokban és nagyon jól szerepeltek.

A shotokan karate tábor napi 4 tréninggel telt melyben a kondicionálás alapiskola forma- és küzdőgyakorlatok is megtalálhatóak voltak. A magyar csapat 2 arany 4 ezüst és 9 bronz érmet szerzett ezzel hatodik lett az éremtáblázaton. 2010 2011 2013 2014 2015 2016 2017 3300.

SHOTOKAN KARATE-DO INTERNATIONAL Magyarországi Szövetsége. VLAD SARA ROMANIA 2. Sokra hivatott fiataloknak kínálnak versenyzési lehetőséget május 25-én szombaton 930-tól az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

S-a desfasurat in Complexul sportiv Kemeny Ferenc Sport Hall din Eger Ungaria sambata si duminica 2-3 aprilie 2011La aceasta editie a competitiei. EGRI VÁROSI SPORTISKOLA Magyarország legjobb sportiskolája. A menetrend az elmúlt évhez hasonló vagyis az április Shotokan Karate Stílusszövetség egri rendezésű Európa.

A 2011-es első skotokan karate Európa-bajnokság után a harmadikat is Eger városa és az egri shotokan karatésok rendezhették. Augusztus 30-ával kapcsolódott be az Egri Városi Sportiskola működésébe. Campionatul European de Karate Shotokan SKDUN.

19th SKDUN Gichin Funakoshi World Shotokan Karate Championship Halle GERMANY 8-9 October 2011 KATA INDIVIDUAL girls children 1 10-11 years 1. április 6-7 került megrendezésre a 3. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

A legfényesebb érmeket a veteránok szolgáltatták a Juhász Ferenc Dr. Az egri versenyzők összesen tíz bajnoki címet szereztek ebből hetet az Egri Városi Sportiskola fiataljai. 1st SKDUN European Karate Championship Eger Hungary 02-03 april 2011 Kata individual Kata individual kids girls Taran Denisa Romania Vlad Sara Romania Gavrilchik.

A Hajdú Bushido Karate Sportegyesület 14. Heian Shodan 平安初段 Means Peaceful way first level Introduced by Yasutsune Itosu 3. Között a gyönyörű Tisza parton.

07 Az adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem az abban foglaltakat elfogadom és hozzájárulok a személyes adataimnak a tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez. Két éve 23 ország 600 versenyzője míg most 27 ország 1000 karatékája versengett a shotokan karate stílusszövetség. A Lyontól mintegy 150 kilométerre fekvő Lons le Saunier nevű kisváros ad otthont a 18.

A viadalra mintegy 20-25 versenyző utazik Egerből és környékéről. Juhász Ferenc hét danos mester irányításával az ország legszínvonalasabb képzését kapják a szakág művelői. Here Are The 27 Shotokan Kata.

Valent Mihály Lévai Béla trió formagyakorlatban a Csuhaj László Varga Csaba. SKDUN Shotokan Európa Bajnokság Egerben melyen a résztvevő közel 1000 karatéka között 2 ezüst és 2 bronzérmet szerzett a magyar TSKSZ válogatott. If you practice other shotokan or non shotokan kata please let us know.

A Shotokan Karate Reménységek Tornáját azért hívta életre az Egri VSI és az SKDUN Magyar Karate Szövetség hogy reményteljes fiataloknak kínáljon versenyzési lehetőséget a hagyományteremtő szándékkal lebonyolítandó eseményen. A shotokan karate 2011. Alkalommal edzőtáborozott Tiszacsegén 2017.

Őri Panna Krisztina és Őri József Béla a 2 Lossos Balázs a 6 Bessenyei Máté és Dobos Tifani a 3. A tavalyi egri világbajnokságot követően idén Franciaországban találkoznak a Shotokan Karate legjobbjai. Dan Hajdú Bushido Karate SE készítette fel a megmérettetésre.

KOHAI CUP-2015 Subotica világbajnokságon amelyet Szabadkán szervezett meg a szerbiai Shotokan Karate Szövetség. Taikyoku Shodan also known as Kihon kata 太極初段 Means first cause first level Introduced by Gichin Funakoshi 2. Három hónappal az áprilisi egri Európa-bajnokság előtt ismét Eger volt a házigazdája a Shotokan Karate Stílusszövetség országos bajnokságának.

A felnőtt Európa-bajnokságon és az utánpótlás Európa Kupán 6 arany 15 ezüst és 21 bronzérmet szereztek a magyar versenyzők. 11 MEDALII PENTRU SPORTIVII CLUBULUI FUDOKAN KARATE TIMISOARA LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE SHOTOKAN SKDUN 2-3 APRILIE 2011. Őket Őri Krisztián 3.

A szakosztály az elért eredményeivel maximálisan megszolgálta a bizalmat. A szerbiai Shotokan Karate válogatott sikere a 23SKDUN WORLD SHOTOKAN KARATE CHAMPIONSHIP – 8. A felnőtt Európa-bajnokságon és az utánpótlás Európa Kupán 6 arany 15 ezüst és 21 bronzérmet szereztek a magyar versenyzők.


Skdun Shotokan Karate Eb 2011 Aprilis 2 3 Eger Fight Online


Shotokan Karate Tv Eger Eger Varosi Televizio


Kepek Powered By Www Webtar Hu


Shotokan Karate Tv Eger Eger Varosi Televizio


Shotokan Karate Tv Eger Eger Varosi Televizio


Shotokan Karate


Skdun Shotokan Karate Eb 2011 Aprilis 2 3 Eger Fight Online


Kepek Powered By Www Webtar Hu


Shotokan Karate Tv Eger Eger Varosi Televizio

Leave a Reply

© 2024 Libri Eger | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.