Belváros Apartman 2 Eger

10 1 apartman. A Török Fürdő a Bitskey Uszoda az Eger Termálfürdő és az Érsekkert is a közelben helyezkedik el.


Belvaros Apartman Eger Hungary Booking Com

Foglaljon szállást Eger belvárosában új építésű exkluzív tágas és jó fekvésű igényesen felszerelt apartmanjainkban.

Belváros apartman 2 eger. A Bükk hegység déli lábánál Eger belvárosában található az egy szobás stúdió apartmanunk a 35 m2-es összkomfortos teljesen berendezett Belváros-apartman mely szúnyoghálókkal klímaberendezéssel felszerelt konyhával étkezővel fürdőszobával az épület zárt udvarában saját parkolóval rendelkezik. Ha bizonytalan a foglalással kapcsolatban kérje egyedi ajánlatunkat. Eger Cecey Éva ut18s apartman.

A Grónay Apartmanház Egerben a történelmi belváros szomszédságában található szálláshely. Válassza ki a kívánt időpontot és figyelmesen töltse ki a kért adatokat. Apartmanjainkat egy felújított családi házban alakítottuk ki 500 méterre a sétáló belvárostól és a Termálfürdőtől.

Központi elhelyezkedése miatt a város nevezetességei néhány. Várom szeretettel Eger belvárosában lévő zárt parkolóval rendelkező csendes apartmanomba. A fedett uszoda 50m-re a szintén gyönyörű termálvizes strandfürdő a vár és az új Török-fürdő Flóra Hotel 150m-re találhatóak.

Szeretettel várjuk pihenni kikapcsolódni kalandra vágyó vagy épp üzleti úton lévő vendégeinket. Fiecare rezervare este confirmata direct de catre unitatea de cazare. A Bükk hegység déli lábánál Eger város belvárosában található a 37 m2-es összkomfortos teljesen berendezett Belváros Apartman-2.

Belváros Apartman 2 Eger SZÉP Kártya elfogadóhely – Üdvözöljük. 3 hálószoba 2 konyha 1 étkező 3 fürdőszoba 2 terasz. Eger belvárosában egy társasház harmadik emeletén alakították ki a Belváros Apartmant.

Conform contractului Belváros Apartman Eger va garanteaza cele mai mici preturi pachete de la 7718 ron persoana noapte. 1-8 fő 3 szoba nappali Közvetlenül a vár és a belváros mellett ÖNÁLLÓ HÁZ. Kao potvrdu rezervacije smještaj Belváros Apartman Eger ne traži predujam.

Az épület mögött zárt parkoló továbbá kerékpárok és motorkerékpárok tárolására biztonságos zárható tároló áll rendelkezésre a zárt parkolón belül. Eger belvárosában egy régi egri hangulatú bérhazban várjuk Önöket felszerelt apartmanunkban. 1-6 fő 2 hálószoba nappali belváros közepén ÖNÁLLÓ LAKÁS.

A Harmónia Apartmanház és a Harmónia Belvárosi Apartmanok lakásai kiváló feltételt biztosítanak ahhoz hogy vendégeink a nálunk töltött. A Bükk hegység déli lábánál Eger város belvárosában található a 35 m2-es összkomfortos teljesen berendezett Belváros Apartman. Dolazak radno vrijeme Najranije u smještaj možete doći 1400 a najkasnije smještaj možete napustiti 1000.

Eger sétálóövezete és buszpályaudvara mindössze 2 perces sétára fekszik a családi tulajdonban lévő Hotel Romantik Egertől. Tetőtér 5 3300 Eger. Vintage hangulat egy kis lakásban A belváros szívében van egy régi kovácsoltvas lépcsős tipikus egri bérház melynek hátsó udvari szegletében bújik meg egy régen dédelgetett álom.

Součástí vybavení pokojů je i klimatizace která Vám jistě zpříjemní a zkvalitní pobyt i během letních veder. The apartment set in a building dating from 2007 is 14 miles from Eger Minaret Tower and 16 miles from Kopcsik Marzipan Museum. Offering free WiFi and free private parking Belváros Apartman is located in Eger within just a 10-minute walk of Eger Castle.

Eger belváros közelében apartmanok zárt parkolással grillezési lehetőséggel kiadók. Jezici kojima se možete sporazumijeti u smještaju. Hogy miért szeretik a turisták Egert.

Az apartman egyedi gáz-cirkó fűtéssel van ellátva egy 6 éve épült liftes belvárosi társasház belső csendes oldalán 5 percre a történelmi belváros szívétől. The apartment is located at the third floor of a downtown condominium which was built 3 years ago toward the quiet interior side in the loft. Rókus alley Eger 3300 Hungary.

Pokoje služby Pro všechny turisty kteří hledají ubytování ve městě Eger Belváros Apartman Eger nabízí komfortně zařízený pokoj. Bezplatné parkoviště pro ubytované hosty je přímo u objektu. Kiskutyaval utaztunk az is.

Az apartman egyedi gáz-cirkó fűtéssel és klímaberendezéssel van ellátva egy néhány éve épült liftes belvárosi társasház 3. A Szemelyzet nagyon kedves volt es keszseges. Eger apartmanok ingyenes foglalás apróbetűs rész nélkül.

Az elhelyezkedes szuper volt minden setalo tavolsagon belul volt.


Belvaros Apartman Eger Hungary Booking Com


Belvaros Apartman Eger Hungary Booking Com


Belvaros Apartman Eger Hungary Booking Com


Belvaros Apartman Hotel Eger Hungary Overview


Belvaros Apartman Eger Revngo Com


Belvaros Apartman 2 Eger Szallashely Szep Kartyaval Is


Belvaros Apartman Eger Hungary Booking Com


Belvaros Apartman Eger Hungary Booking Com


Belvaros Apartman Eger Hungary Booking Com

Leave a Reply

© 2024 Libri Eger | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.