Eger 5 Busz útvonal

Útvonaltervező Írja indulási pont és az úticél. Számú kijáratnál E68 M43 felé Arad Románia 47.


Kozlekedes Eger Hu

5A busz Eger Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez 5A jelzésű autóbuszvonal 5-ös busz.

Eger 5 busz útvonal. Az egri 5A jelzésű autóbusz a Tesco áruház és a Tihaméri malom között közlekedik 5-ös busz betétjárataként. Az utazás várható időtartama. A viszonylatot a Volánbusz üzemelteti.

A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Budapest a 1 óra 53 perc de átlagosan tart 2 óra 8 perc. összefoglalás – Távolság- Mi a távolság Eger és Aggtelek között. étterem állomás benzinkút szolgáltatás.

Az egri 5-ös jelzésű autóbusz a Tesco áruház és az Agroker között közlekedik. Többezer hasznos hely térképen. Eger – Közlekedés Tisztelt Uraim a megadott járatlistából csak az nem derül ki hogy a vasútállomásról hogyan lehet a busz-pályaudvarra eljutni.

1 óra 0 perc. Ez az útvonalterv egy korábbi időpontban készült. Lillafüred – Eger távolsága autóval.

Csak buszos keresésnél a felkínált útvonalaknál megtalálja az adott útvonal jegyeinek árát is a VOLÁN járataira. For faster navigation this Iframe is preloading the Wikiwand page for 5-ös busz Eger. Állítsa be kedvezményét és tájékozódjon mennyibe fog kerülni útja.

Többezer hasznos hely térképen. Igy a lista semmit nem ér térkép nélkül. EGER BUSZ MENETREND – Egri helyi járati autóbusz menetrend – Agria Volán – Eger helyi autóbuszjáratainak online menetrendje Térképnethu Eger – Menetrend a járatok száma szerint.

Vonatok indulnak Eger Eger és megérkeznek Budapest-Keleti. Busz vonat és hajó. Az 1347-es busz útvonala és menetideje.

étterem állomás benzinkút szolgáltatás. A módosítások mértéke egy-egy kisebb földrajzi egység szempontjából lehet jelentős az adatbázis egésze szempontjából kisebb mértékű. Járatszám Útvonal Menetidő Közlekedik.

Hajtson ki az 31. Metró – M4 Trolibusz. út Hódmezővásárhely.

Útvonaltervhu – Magyarország térkép és útvonaltervezés. Eger város helyi járati menetrendje Érvényes. A Moovit segít alternatív útvonalakat találni.

Gy Budapest Eger tömegközlekedéssel lépésről lépésre navigációval és frissített menetredekkel Autóbusz Metró Villamos Trolibusz vagy Vasút-al itt. Hány kilóméterre Eger Aggtelek. A viszonylatot a Volánbusz üzemelteti.

Trolibusz – 73 Szeretnéd megnézni hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz. Az útvonal adatait távolság menetidő. Számú kijáratnál M5 E60 E75 felé 405.

Megjegyzés 13491 Eger Egerbakta Bátor Egerbocs Szúcs Tarnalelesz Bükkszenterzsébet Pétervására Mátraterenye Mátranovák Mátraterenye Mátraszele Salgótarján. Mik az indulási és érkezési állomások Eger és Budapest. Az első vonat élén Budapest van 0535 míg az utolsó levelek Eger át 0030.

A GPS-s idegenvezetővel ellátott kisvonat turistáknak és helyieknek. Departures – Eger autóbusz-állomás – 2021-03-01. Közúti távolság autó busz motorkerékpár – 846 km 526 mérföld és Repülővel távolság távolság légvonalban – 636 km 395 mérföld – Az utazás időtartama- Mennyi időt tart az utazás gépkocsival Eger és Aggtelek között.

A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba az esetek többségében minden hónap végén. Útvonaltervhu – Magyarország térkép és útvonaltervezés. út irányába 05 km 1 perc Az útkereszteződésnél térjen jobbra és térjen rá erre.

Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Gy Budapest Eger felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a. A Moovit segít neked megtalálni a legjobb útvonalakat ide. E60 M5 137 km 1 óra 8 perc Hajtson ki az 159.

December 9-től Az aktuális menetrendet megtekintheti vonalanként vagy megállóhelyenként illetve letöltheti IDE. 5-ös busz Pasaréti tér irány Kattintson a listában bármelyik 5-ös busz megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez. Abban az esetben ha friss útvonaltervezést szeretne végezni használja a lenti térképet vagy a fenti menüsorban az Útvonaltervező lehetőséget.

Tervezzen útvonalat a pillanatnyi autós forgalmi helyzetnek megfelelően vagy tervezze útját tömegközlekedéssel a BKV MÁV és helyi tömegközlekedés alapján. Minden nap lehetőség nyílik a város körbeutazására egy izgalmas kisvonatos kirándulás keretében. Kényelmes városnéző kirándulás Egerben.

Hány km és mérföld. Tervezzen útvonalat a pillanatnyi autós forgalmi helyzetnek megfelelően vagy tervezze útját tömegközlekedéssel a BKV MÁV és helyi tömegközlekedés alapján.


5 Os Busz Eger Wikipedia


Eger Varos Helyi Jarati Menetrendje


5 Os Busz Eger Wikipedia


Buszeltereles A Malom Utcan Egrinapok


Kozlekedes Eger Hu


5a Busz Eger Wikipedia


Eger Tomegkozlekedese Wikipedia


Eger Varos Helyi Jarati Menetrendje


Uj Buszjarat Indul Egerben A Korhaz Es A Felsovaros Kozott

Leave a Reply

© 2024 Libri Eger | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.