Bar Italia étterem Eger

06 30 722 2437 Kapcsolatfelvétel Asztal foglalása Találkozó megbeszélése Megrendelés leadása. A legjobb étterem sokoldalú étlappal.


Bar Italia Eger Menu Prices Restaurant Reviews Tripadvisor

146 elfogulatlan értékelés megtekintése ezzel kapcsolatban.

Bar italia étterem eger. See 5 176 Tripadvisor traveller reviews of 82 Eger restaurants and search by cuisine price location and more. Bar Italia egy látványkonyha ahol a készített ételek alapját tradicionális receptek adják – legyen szó frissen gyúrt házi tésztákról ropogós pizzákról vagy desszertekről – amelyeket könnyed modern formában tálalják kellemes mediterrán környezetben. 455 Készpénzes fizetés Akciók SZÉP kártyás fizetés Pizza.

Bar Italia – Pasta fresca – Pizza. Az étterem 2015 novemberében nyitotta meg kapuit mediterrán környezetben ahol igazi gasztronómia élményben lehet részük. Rock Star Pizza Eger.

Restaurants near Bar Italia Eger on Tripadvisor. Bar Italia egy látványkonyha ahol a készített ételek alapját tradicionális receptek adják – legyen szó frissen gyúrt házi tésztákról ropogós pizzákról vagy desszertekről – amelyeket könnyed modern formában tálalják kellemes mediterrán környezetben. Foglalj asztalt akár online.

Bar Italia melynek osztályozása a Tripadvisoron 45 és az itt található 77 étterem közül az 11. 177 reviews Closed Now. Ingyenes kiszállítás Niké Gyros.

Helyezett Magyarországon – 10248 étterem közül 12 értékelés térkép. Magyaros étterem Eger szívében Ma 2100 óráig vagyunk nyitva. Italian Pizza.

Nézet menü 06 30 722 2437 hívása Útvonaltervezés Árajánlat kérése WhatsApp 06 30 722 2437 Üzenet ide. A másik pizza elég korrekt volt leszámítva az extrém vékony tésztát. Falánk Fanny Étterem és Kávézó.

Eger Érsek út 14. Hagyományos olasz ízek a frissesség és a minőség harmóniájában. A kihozott sör nem volt 5 dl erősen vizezett és langyos.

Bar Italia Eger. Helyezett Észak Magyarországon – 847 étterem közül 2029. Best Dining in Eger Heves County.

Keress ár értékelések felszereltség szerint. 3740 likes 20 talking about this 2806 were here. Legfrissebb értékelések Finom pizza szűkös hely 20191125.

A Bar Italia pizza íze elég jellegtelen volt de a tésztájára nem volt panaszunk. Falánk Fanny Étterem és Kávézó. Best Dining in Eger Heves County.

Mindezt Eger szívében a Dobó téren. 146 reviews Closed Now. Kapcsolódjon ki napos időben csodálatos kültéri helyiségünkben.

Hagyományos olasz ízek és mediterrán hangulat várja a vendégeket az étteremben. A Italia étterem sokoldalú és ízletes fogásokat kínál amelyek a idilli légkörben még ízletesebbek. Étterem Bar Italia Eger – Szívesen eltöltene egy kellemes és hangulatos estét káprázatos vendéglőnkben és megkóstolná olasz vacsoránk különlegességeit.

Belső terében látványkonyha található így az Önök. Eger belvárosában közel a Dobó térhez az Érsek úton helyezkedik el a Bar Italia. Hagyományos olasz ízek a frissesség és a minőség harmóniájában.

465 SZÉP kártyás. Mindezt Eger szívében a Dobó téren. 485.

Hagyományos olasz ízek a frissesség és a minőség harmóniájában. Étteremek Egerben Nézd meg a legjobb éttermeket. 146 reviews Open Now.

3740 ember kedveli 20 ember beszél erről 2806 ember járt már itt. Eger városában számos étterem várja vendégeit finom magyar ételekkel. A Bar Italia Eger szívében közel a Dobó térhez az Érsek úton várja vendégeit.

3710 ember kedveli 38 ember beszél erről 2796 ember járt már itt. See 5168 Tripadvisor traveler reviews of 79 Eger restaurants and search by cuisine price location and more. De azzal sem igazán foglalkoztak az étterem dolgozói.

Kapcsolódjon ki napos időben csodálatos kültéri helyiségünkben. Bar Italia Étterem Eger. Étterem Bar Italia Eger – Szívesen eltöltene egy kellemes és hangulatos estét káprázatos vendéglőnkben és megkóstolná olasz vacsoránk különlegességeit.

Find traveler reviews and candid photos of dining near Bar Italia in Eger Hungary. A Italia étterem sokoldalú és ízletes fogásokat kínál amelyek a idilli légkörben még ízletesebbek.


Bar Italia Eger Restu Hu


Bar Italia Eger Restu Hu


Bar Italia Eger Restu Hu


Bar Italia Eger Menu Prices Restaurant Reviews Tripadvisor


Bar Italia Home Eger Hungary Menu Prices Restaurant Reviews Facebook


Bar Italia Eger Menu Prices Restaurant Reviews Tripadvisor


Bar Italia Eger Menu Prices Restaurant Reviews Tripadvisor


Bar Italia Eger Menu Prices Restaurant Reviews Tripadvisor


Bar Italia Home Eger Hungary Menu Prices Restaurant Reviews Facebook

© 2022 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.