Busz Menetrend Eger Debrecen

We would like to show you a description here but the site wont allow us. Október 1-je után már nem frissül.


Menetrendek Hu

Kérjük frissítsd az oldalt.

Busz menetrend eger debrecen. Eger autóbuszállomás Novaj autóbuszváróterem 1235 1304 0 0029 123 Km helyközi szabadnapokon szombat 15. A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg amik jóváhagyást kapnak. Eger autóbuszállomás Novaj autóbuszváróterem 1310 1339 0 0029 123 Km.

A hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Átlagban az utazás időtartama 3 óra 46 perc de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Eger a 2 óra 32 perc. Az első vonat elhagyja Eger at 0535 míg az utolsó levelek 0030.

DEBRECENI MENETREND helyi autóbusz trolibusz villamos Airport Debrecen repülőtéri buszjárat az AUCHAN áruházi járat a Zsuzsi Erdei Vasút és a Gáspár György kert felé közlekedő iránytaxi menetrend Utolsó módosítás. Szerkeszd te is a. Minden második busz az M25 gyorsforgalmin.

Vonatok Eger – Debrecenig. December 9-től Az aktuális menetrendet megtekintheti vonalanként vagy megállóhelyenként illetve letöltheti IDE. Eger város helyi járati menetrendje Érvényes.

December 13-tól a Volánbusz összehangolja távolsági és regionális járatait a vasúti közlekedéssel Budapest és Eger között átlagosan fél óránként indulnak a buszok és az Agria InterRégió-vonatok. Hoppá probléma lépett fel. Az aktuális híreket és információkat a httpswwwvolanbuszhu oldalon találják meg.

December 2-től a 11-es buszt ketté vágták. Az átlagos időtartama az út 3 óra 29 perc de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Debrecen a 2 óra 39 perc. Vonatok indulnak Eger Eger és megérkeznek Debrecen vá.

Tájékoztatjuk Önöket hogy honlapunk tartalma 2019. A VOLÁN menetrend szerinti helyközi autóbuszjárataival az ország 3145 települése közül – 17 kivételével – valamennyi elérhető. A hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Debrecen – Nyírbátor Mátészalka – Fehérgyarmat – Zajta állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. Ezen a járaton a 11-esre be- illetve kiálló buszok közlekednek. Mik az indulási és érkezési állomások Debrecen és Eger.

Eger debrecen busz menetrend. Időpontok árak és jegyek Virail. A vonatok Eger y hagyja Debrecen Debrecen vá.

Eger autóbuszállomás Novaj autóbuszváróterem 1240 1309 0 0029 123 Km helyközi munkanap 16. Üdvözöljük a Debreceni Nemzetközi Repülőtér megújult honlapján. A közlekedési szolgáltatók a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják.

Amh Debrecen és érkezik a Eger. Lépjen kapcsolatba a Debreceni Nemzetközi Repülőtér munkatársaival. Hasonlóan a már megszűnt 35S járathoz 2019.

Ön hova utazna szívesen. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba az esetek többségében minden hónap végén. Válassza ki milyen témakörben kérdezne vagy küldene számunkra visszajelzést.

A VOLÁN Egyesülés számára átadott adatok esetében a legnagyobb gondossággal jár el azonban a menetrendekhu oldalon előforduló esetleges hibákért nem megfelelő információkért felelőséget a vasúttársaság nem vállal. Még ez év október 12-én elindították a 11G busz Debrecen járatot mely csak a Kenézy kórházig közlekedik. Az első vonat Eger órakor indul 0535 míg az utolsó a 0056.

A hivatalos vasúti menetrend és díjszabás a wwwmavcsoporthu oldalon érhető el. Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Eger Debrecen. DEBRECENI MENETREND helyi autóbusz trolibusz villamos a repülőtéri járat az AUCHAN áruházi járat a Zsuzsi Erdei Vasút és a Gáspár György kert felé közlekedő iránytaxi menetrend Utolsó módosítás.

A települések kétharmadánál a lakosok csak a VOLÁN autóbuszjáratainak segítségével juthatnak el a munkahelyekre iskolákba valamint intézhetik különféle hivatalos és magáncélú utazásaikat.


Menetrendek


Menetrendek Hu Helykozi Menetrendi Kereso 327


Menetrendek


Menetrendek


Menetrendek


Menetrendek


Busz Menetrend Hajdusamson


Volan Busz Menetrend


Helyi Autobusz Menetrend Bicske Hu

© 2022 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.