Buszmenetrend Eger Helyi Járatok

5 Tesco áruház Agroker Perc Megállóhely Perc Megállóhelyet érintő járatok 0. 27 12 12Y 13 17.


Eger Varos Helyi Jarati Menetrendje

A belső ingyenes helyi járatok menetrendje 2015.

Buszmenetrend eger helyi járatok. Munkanapok és munkaszüneti napok 2015-ben és 2016-ban naptár. 36 1 3 255 255 E-mail. A közlekedési szolgáltatók a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják.

Közlekedési rend tanítási napokon. Jelenleg érvényes vonalhálózati térkép pdf 2020. We would like to show you a description here but the site wont allow us.

A VOLÁN Egyesülés számára átadott adatok esetében a legnagyobb gondossággal jár el azonban a menetrendekhu oldalon előforduló esetleges hibákért nem megfelelő információkért felelőséget a vasúttársaság nem vállal. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba az esetek többségében minden hónap végén. Március 20-tól Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat hogy Szolnokon 2020.

Menetrend megtekintéséhez kérem válasszon ki egy járatot egy menetirányt egy megállót és egy napot. Szolnok város helyi autóbusz menetrendi keresője. A Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tüke Busz Zrt 100-os önkormányzati tulajdonú cég melynek fő tevékenysége a Városi elővárosi szárazföldi személyszállítás TEÁOR 4931 Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén.

DEBRECENI MENETREND helyi autóbusz trolibusz villamos Airport Debrecen repülőtéri buszjárat az AUCHAN áruházi járat a Zsuzsi Erdei Vasút és a Gáspár György kert felé közlekedő iránytaxi menetrend Utolsó módosítás. A hivatalos vasúti menetrend és díjszabás a wwwmavcsoporthu oldalon érhető el. December 9-től Az aktuális menetrendet megtekintheti vonalanként vagy megállóhelyenként illetve letöltheti IDE.

EGER BUSZ MENETREND – Egri helyi járati autóbusz menetrend – Agria Volán – Eger helyi autóbuszjáratainak online menetrendje Térképnethu Eger – Menetrend a járatok száma szerint. Eger város helyi járati menetrendje Érvényes. Közlekedési rend tanítási szünetben.

1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 19-21 Telefon. A menetrend egy időpontjára érintve vagy kattintva megtekintheti a kiválasztott időponthoz tartozó megállók listáját a megállókból történő indulási időpontokkal együtt. Március 20-tól a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként a helyi autóbuszjáratok a nyári tanszünetben érvényes menetrend szerint közlekednek.

November 9-től hétfőtől visszavonásig Székesfehérváron a járványügyi helyzetre való tekintettel a reggeli és esti csúcsidőszakban az alábbi mentesítő járatok közlekednek a zsúfoltság elkerülése érdekében.


Kozlekedes Eger Hu


Eger Varos Helyi Jarati Menetrendje


11 Es Busz Eger Wikipedia


Eger Tomegkozlekedese Wikipedia


Kozlekedes Eger Hu


Menetrendek Hu


Kozlekedes Eger Hu


Agria Volan Eger Helyijarat Menetrend


6 Os Busz Eger Wikipedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.