City Cartel Az Ingatlaniroda Eger Eger

Csak és kizárólag olyan érdeklődőket viszünk ki személyesen akiknek komoly szándékáról és személyazonosságáról a jogszabályoknak megfelelően megbizonyosodtunk. A legjobb ingatlan specialisták egy helyen.

Alkalmazkodunk a változó piac kihívásaihoz Választhat érintésmentes ingatlanbemutatást.

City cartel az ingatlaniroda eger eger. Az ingatlan beosztása a következő. Az Ön biztonsága számunkra az első hiszen mindenkinek számít hogy ki az akit beenged az ingatlanába. City Cartel Eger 3300 Eger Dobó utca 9.

Akár több kocsi számára is megoldott az ingatlan előtt – a 17es és 7 es busz ott áll meg – 200 m-re élelmiszerboltok ill étterem is található – a konyhában a tűzhely gáz fent és lent is Eladó Iroda egyéb Eger 34 m. 3300 Eger Dobó István utca 9. Üzletnek irodának rendelőnek apartmannak kiválóan alkalmas ingatlan eladó.

3300 Eger Dobó utca 9. A City Cartel irodai rendszere és honlapja az Ingatlan Forrás rendszerre épül. A különleges és egyedi stílusú lakópark egyik háztömbjében lévő első emeleti lakásba belépve egy tágas előszobába érkezünk ahonnan balra található az amerikai konyhás nappali.

A legjobb ingatlan specialisták egy helyen. A házba belépve az alsó szintre érkezünk ahonnan folyosón keresztül közelíthetjük meg a konyha-étkezőt a nappalit a fürdőt és a hálószobát. Az iroda összes hirdetése.

A CITY CARTEL Ingatlaniroda eladásra kínál Siófokon egy ikerházat. Eladó Téglalakás Eger Lajosváros. 3300 Eger Dobó István utca 9.

City Cartel – Eger. City Cartel – Eger ingatlan kínálata. Nehéz szavakba önteni amit ez az ingatlan adhat de nézzük mit is kínálunk.

400nm-es telken található az ingatlan – az új tulajdonos igénye szerint alakíthatja szerkezetileg stabil. A legjobb ingatlan specialisták egy helyen. Egerben a Balassi utcában első emeletierkélyes klímás nappali2 szobás újszerű lakás eladó.

– a társasház 2012-ben épült téglából a külső homlokzat hőszigetelt – a lakásban 2019-ben teljes átalakítás történt – a konyha gépesített a fürdőszoba szaniterek fürdőkád fürdőszobai bútorok is teljesen újak – a fent említettek a vételár részét képezik. Olvassa el bemutatkozó oldalam nézze meg jelenlegi kínálatomat és keressen meg ha rám bízná ingatlanát. 3300 Eger Dobó utca 9.

City Cartel Eger Bemutatkozás Munkatársaink Ingatlankeresés Elérhetőség Irodánk a City Cartel egri franchise partnereként egy tíz éves magyar tulajdonú ingatlaniroda hálózat tagja amely mind az adatbázis nagyságát mind az irodák számát tekintve országosan vezető hálózatnak számít. Sió Pláza -1 szint 36 70 778-2119. A City Cartel országos ingatlaniroda hálózat egri irodája.

– Maklári Hóstyán városhoz közeli részen – 6 lakásos társaházban lakások leköthetők – átadás 2021. 36 36 326-627 egercitycartelhu City Cartel Siófok 8600 Siófok Fő tér 6. City Cartel Ingatlaniroda Paks Dózsa György út 29.

City Cartel Ingatlaniroda Dunaföldvár Béke tér 7. City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonfenyves reprezentatív ősfás területén a vasút és a Balaton között egy 160 m2-es jó állapotú családi házat a hozzá tartózó 530 m2-es telekkel. A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyódon a Balatontól 600 méterre a fonyódligeti Árpád part közelében egy csendes kis utcában elhelyezkedő 2021-ben teljes körűen felújított 451 m2-es telken elhelyezkedő 60 m2-es nyaralót.

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál a vízparttól 100 méterre lévő lakóparki téglalakást. 818 likes 1 talking about this 7 were here. A BIZTONSÁG AZ ELSŐ.

A földszinten egy nappali teraszkapcsolattal konyhaétkező. Eger Belváros központi részén 71m2-es földszinti ingatlan eladó. 36 36 326 mutasd.

City Cartel – Eger honlapja. A City Cartel országos ingatlaniroda hálózat egri irodája. – Irodánk a City Cartel franchise partnereként egy tíz éves magyar tulajdonú ingatlaniroda hálózat tagja amely mind az adatbázis nagyságát mind az irodák számát tekintve országosan vezető hálózatnak.

City Cartel – Eger Ingatlanközvetítő. 818 likes 7 were here. 162 millió Ft Adatlap száma.

További fotók az ingatlanról. City Cartel – Eger Eger Hungary. 6000-Ft 6 férőhelyes apartmanként üzemelt a belváros szívében.

City Cartel Eger. – 2 különnyíló szoba – konyhaétkező – fürdőszobawc – loggia 2017-ben teljes vízvillany vezeték cserélve lett. Negyedév – fölszinten épüle 5086 nm-es lakás bal oldalon – a földszinti jobb oldalon egy 405 nm-es rendelő – emeleten 3 lakás kerül kialakításra – 1 d b tetőtéri 58564282 azaz 51 nm-es lakás – 4 es lakás – 1 db bal oldali 2 es lakás 7389 nm-es 2 fürdővel.

A 388 m2-es telken álló 102 m2-es alapterületű két emeletes ház jellemzői a következők. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat. City Cartel – Eger Eger Hungary.


City Cartel Eger Home Facebook


City Cartel Az Ingatlaniroda Eger Egri Jaras Heves 36 36 326 627


Almai Otthona Csak Nehany Kattintasra City Cartel Eger


City Cartel Az Ingatlaniroda Eger Egri Jaras Heves 36 36 326 627


City Cartel Eger Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.