Deák Bill Gyula Koncert 2018 Eger

Minden korosztálynak kedvezett a sok lehetőség hiszen míg a legkisebbek az Alma Együttes buliján tomboltak az idősebbek a Deák Bill Blues Band nagykoncertje és a. November 29 kedd 1800 Gru – mozifilm 2016.


Deak Bill Gyula Wikipedia

The heaviest kicking folk-rock boogie-woogie deep-funk Hendrix-tribute phenomenon of Hungary the Kerekes Band will give a huge stormy party featuring legendary blues singer Deák Bill Gyula having for their support the crazy Voodoo Papa duo.

Deák bill gyula koncert 2018 eger. Július 3 2018 Az a megtiszteltetés ért hogy engem kértek fel Deák Bill Gyula jubileumi nagykoncertjének óriásplakát fotójának elkészítésére. Uránia Mozi és Rendezvényközpont Eger 3300 Széchenyi István u. 3500 Ft Elővételben – limitált darabszám.

Barba Negra Track 1117 Budapest Neumann János u. – Koncert az Uránia moziban. 20180710 Bulvár koncerthu Biztos mindenki tudta eddig is csak mi maradtunk le a dologról nyilván Bill Kapitányra koncentráltunk eddigi életünk során és nem a hosszú fekete hajakra.

Uránia Mozi és Rendezvényközpont Eger to Deák Bill Gyula 70. Egerben volt Deák Bill Gyula és az Alma együttes is. Senkinek nem kell sem a hangot sem a pályát bemutatni.

A nyár végi premier után a 201516-os évad során 14 vidéki város. A Rock Cafe színpadán a várva várt előadó a Blues magyar királya. 2000 Deák Bill Gyula – Roncsbár Debrecen.

Ismét az eredeti gárda Varga Miklós Nagy Feró Deák Bill Gyula és persze maguk a szerzők adják elő élő rockzenekar kíséretében a halhatatlan dalokat. September 3 2018 Valaki mindig hazavisz. A hazai blues szcéna egyik legnagyobb ikonja Deák Bill Gyula a Kerekes Band vendégeként lép fel az A38-on március 24-én.

Deák Bill Gyula 70. 2000 Deák Bill Gyula – RoxxyMusic Tatabánya. Szörényi Levente és Bródy János 70.

Deák Bill Blues Band koncertek. A kapitány 2018-ban egy nagyszabású aréna koncerten ünnepelte 70. 20180316 Ajánló koncerthu A hazai blues szcéna egyik legnagyobb ikonja Deák Bill Gyula a Kerekes Band vendégeként lép fel az A38-on március 24-én így a kőbánya blues ethno funk kísérettel debütál a Hajón.

Péntek 21 óra Tisztelt Hölgyeim és Uraim. Az ethno funk magyarországi nagykövete a Kerekes Band különleges vendéggel Deák Bill Gyulával tér vissza az A38 Hajóra így március 24-én Fehér Zsombor effektekkel megtámogatott furulyakészlete a rollra helyezi a hangsúlyt a funknrollból. Bizton állíthatjuk hogy az ő.

Agria Nyári Játékok Eger 2021. 2000 Deák Bill Gyula – Apaj. Programdömpinggel várták hétvégén az Egerbe érkezőket.

Deák Bill Gyula Artisjus-díjas magyar blues-énekes. DEÁK BILL GYULA Vendég. Bélapátfalva XIImotorosparty részegenkiviszmajdhaza.

Az ember minden nap tanul valamit. Jó kis buli volt. 1730 DEÁK BILL GYULA Gyakran a magyar blueskirály jelzővel illetik de Bill Kapitánynak vagy egyszerűen csak Bill-nek is szokták szólítani.

Hazánk legtökösebb világzenei bandája hasító ethno-funk-kal felszabadító csángó boogie-vel és széles terpeszes rock n roll-lal zúz egy hatalmasat ezen az estén a legendás-zseniális Deák Bill Gyulával előttük pedig a szédületes Voodoo Papa tol egy hatalmasat. November 30 szerda 1800 Gru – mozifilm. Gyakran a magyar blueskirály jelzővel illetik de Bill Kapitánynak vagy egyszerűen csak Bill-nek is.

Pecsa Music Hall – Petőfi csarnok DEÁK BILL GYULA – A LEGENDA VISSZATÉR Koncert 2013. Nagyon jó érzés hogy egy ilyen legenda az én fotómat használja a koncert promora. Születésnapja alkalmából különleges produkció készült.

It looks like you may be having problems playing this video. Deák Bill Gyula hivatalos oldala. 4000 Ft A koncert napján Deák Bill Gyula koncert Barba Negra.

November 28 hétfő 1800 Karácsonyi csoda – mozifilm 2016. Deák Bill Gyula írta a sukárezacsajt. Agria Nyári Játékok Eger 2021.

Május 18 2000 PeCsa Music garden A magyar blueskirály azaz Bill Kapitány újra színpadon.


Deak Bill Gyula Koncert Miskolcon Boon Hu Youtube


Fajl Deak Bill Blues Band Jpg Wikipedia


Deak Bill Gyula Nagykoncert Budapest 2018 Papp Laszlo Sportarena


Deak Bill Gyula 70 Budapesti Koncert 2018 11 09 Youtube


Nagykoncerttel Unnepli 70 Szuletesnapjat Deak Bill Gyula 24 Hu


Deak Bill Gyula 70 Eves Az Iden A Blueskiraly Nagykoncerttel Unnepel Hazai Sztar Femina


Deak Bill Gyula 70 Bs Koncert Youtube


Deak Bill Gyula 70 Eves Az Iden A Blueskiraly Nagykoncerttel Unnepel Hazai Sztar Femina


Deak Bill Gyula 70 Koncert Az Urania Moziban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.