Eger 13-as Busz Menetrend

14A busz a vállalat logója. A járat a 31-es busszal ellentétes irányba közlekedik.


Ujraindul A 13 As Helyi Jaratos Busz Duol

14-es jelzésű autóbuszvonal 13-as busz.

Eger 13-as busz menetrend. 22Y és 13-as buszok között az Alma utca iskola végállomáson. 22 rows 13-as busz Eger Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez. A menetrend alján olvasható a magyarázat.

Ha valamelyik cikkből kerültél ide arra kérünk lépj vissza és pontosítsd benne a hivatkozást hogy ne erre az egyértelműsítő lapra hanem közvetlenül a kívánt jelentésre mutasson. 113-as busz Diósd Sashegyi út irány Kattintson a listában bármelyik 113-as busz megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez. A kaposvári 13-as busz a Belváros a Béke-Füredi lakótelep Tüskevár Cserimajor Kecelhegy és Cser kapcsolatát látja el majd visszatér a Belvárosba.

Talán az lehet a félreértés oka hogy a 258-as és 258A busz Újbuda-központ felőli menetrendje egy táblázatban van míg a Regényes utca felőli menetrendben csak a 258-as szerepel. We would like to show you a description here but the site wont allow us. Ekkor a 13-as busz Nagytétény Bányagyutacsgyár és Diósd Csapágygyár között míg betétjárata a 13A jelzésű busz Nagytétény Bányagyutacsgyár és a Mechanikai Művek között közlekedett.

Ady Endre utca Cholnoky Jenő utca. Jelenleg érvényes vonalhálózati térkép pdf 2020. A járat a 31-es busszal ellentétes irányba közlekedik.

A Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tüke Busz Zrt 100-os önkormányzati tulajdonú cég melynek fő tevékenysége a Városi elővárosi szárazföldi személyszállítás TEÁOR 4931 Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén. Hétfő és kedd 7 óra 17 perckor és 7 óra 19 perckor induló járatok nem közlekednek. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba az esetek többségében minden hónap végén.

2 Papírgyár étterem Autóbuszállomás Szórád M. Budatétény vasútállomás Campona megálló menetrend és további információk. A buszvonalat a Kaposvári Közlekedési Zrt.

Az A-val jelölt autóbuszok 258A jelzéssel a. út Vasmű út Papírgyár étterem körjárat 3 Papírgyár étterem Vasmű út Római krt. November 9-től hétfőtől visszavonásig Székesfehérváron a járványügyi helyzetre való tekintettel a reggeli és esti csúcsidőszakban az alábbi mentesítő járatok közlekednek a zsúfoltság elkerülése érdekében.

Menetrendek portál Kaposvár Busz 13 település menetrend és közlekedési információi. 13-as busz Diósd Búzavirág utca irány Kattintson a listában bármelyik 13-as busz megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez. 14-es busz Eger Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez.

Az autóbuszok közlekedésében a következő változások lépnek életbe. A VOLÁN Egyesülés számára átadott adatok esetében a legnagyobb gondossággal jár el azonban a menetrendekhu oldalon előforduló esetleges hibákért nem megfelelő információkért felelőséget a vasúttársaság nem vállal. Garantált csatlakozások ezen felül még.

12-es és 718-as autóbuszok között. A hivatalos vasúti menetrend és díjszabás a wwwmavcsoporthu oldalon érhető el. Majd a járatcsaládot az 1960-as évek végén átszervezték.

Budatétény vasútállomás Campona megálló menetrend és további információk. A buszvonalat a Kaposvári Közlekedési Zrt. Szerda 7 óra 17 perckor és 7.

Vasmű út Papírgyár étterem körjárat 4 Papírgyár étterem Autóbuszállomás Bocskai u. Megkezdődik a 201516-os érettségi időszak melynek ideje alatt változik a 13-as autóbusz menetrendje. 5 – Ady Endre utca Cholnoky Jenő utca Kádártai úti forduló felé.

13-as és 17K autóbuszok között. 1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 19-21 Telefon. A kaposvári 13-as busz a Belváros a Béke-Füredi lakótelep Tüskevár Cserimajor Kecelhegy és Cser kapcsolatát látja el majd visszatér a Belvárosba.

36 1 3 255 255 E-mail. 13-as busz Veszprém Ez egy egyértelműsítő lap a hasonló megnevezések közötti választást segíti elő. A közlekedési szolgáltatók a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják.

5 – Ady Endre utca Veszprém vasútállomás felé. 3-as és 610-es autóbuszok között. Műszakos járatokhoz kapcsolódó indulások a Vasútállomáson.


13 As Busz Eger Wikipedia


Marcius 4 Tol Jon Az Uj Menetrend Egrinapok


Helyi Autobusz Menetrend Bicske Hu


Uj Vasuti Es Autobusz Menetrend Lep Eletbe December 13 An Egert Is Erinti Egerhirek


Busz Menetrend Hajdusamson


Eger Varos Helyi Jarati Menetrendje


Eger Varos Helyi Jarati Menetrendje


Menetrendek


Lanybucsu Emlekkonyv Idezet Kunhegyes Busz Menetrend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.