Hotel Unicornis Eger Szallas Hu

Hajdan 1997 előtt az egészet Unicornis szállodának hívták mely elnevezés Eger. Egerben a Hibay Károly utcában a sarkon a 2-es szám alatt ma a Hotel Unicornis négycsillagos 38 összkomfortos szobával rendelkező háromemeletes épülete áll s ebben található az Unicornis Étterem is.


Hotel Unicornis Eger Szallas Hu

A személyzet kedves segítőkész a szobák és a wellness részleg tiszta.

Hotel unicornis eger szallas hu. Az egri Unicornis Hotel szállodából a város legfontosabb nevezetességei múzeumai belvárosi szórakozóhelyei és éttermei. Két percnyi séta innen Eger szíve a Dobó tér. Hotel Unicornis értékelése vendégeink által.

Egerben a Hibay Károly utcában a sarkon a 2-es szám alatt ma a Hotel Unicornis négycsillagos 38 összkomfortos szobával rendelkező háromemeletes épülete áll s ebben található az Unicornis Étterem is. A nyugalomra vágyóknak a szintén közeli Érsekkert nyújt kikapcsolódási lehetöséget. Hotel Unicornis Eger kedvezményes csomagajánlatai Páratlan ajánlat.

Hotel Unicornis Eger a legolcsóbb árakat Szerződésben garantálja. Eger hotelek ingyenes foglalás apróbetűs rész nélkül. Hotel Unicornis 550 m távolságra van Eger központjától.

Egerben a Hibay Károly utcában a sarkon a 2-es szám alatt ma a Hotel Unicornis négycsillagos 38 összkomfortos szobával rendelkező háromemeletes épülete áll s ebben található az Unicornis Étterem is. Év Szállása 2016 – Népszerű Szálláshely. Az egri Unicornis Hotel szállodából a város legfontosabb nevezetességei múzeumai belvárosi szórakozóhelyei és éttermei gyalogosan megközelíthetök.

Eger történelmi belvárosában a Dobó tér közelében található a Hotel Unicornis. Ha feliratkozik email-hírlevelünkre akkor még a titkos ajánlatokról és kiárusításokról is értesíteni fogjuk. Akciós szállás kupon Hotel Unicornis hotelben Szallasguruhu.

Egerben a 3 csillagos szállodák éjszakánkénti átlagára HUF 17 950 a 4 csillagosaké pedig HUF 51 995. Hotel Unicornis Eger- Garantáltan olcsó árak csomagok egyszerű foglalás. Félpanziós ellátással wellness-részleg és mini fitneszterem használattal Wi-Fi internet elérhetőséggel.

A nyugalomra vágyóknak a szintén közeli Érsekkert nyújt kikapcsolódási lehetöséget. M3-on Füzesabonyig – Maklár – Andornaktálya – Eger. Tripadvisor Várakozásainkat felülmúlta a szálloda.

Hajdan 1997 előtt az egészet Unicornis szállodának hívták mely elnevezés Eger. A szállodától a város nevezetességei sétatávolságra helyezkednek el a strandfürdő a hoteltől 300 méterre várja vendé. Két percnyi séta innen Eger szíve a Dobó tér.

Egerben a Hibay Károly utcában a sarkon a 2-es szám alatt ma a Hotel Unicornis háromcsillagos összkomfortos szobákkal rendelkező négyemeletes épülete áll – itt található az Unicornis Étterem is. 15 óra alatt érhető el. 3 nap2 éj 2 fő egy 6 éven aluli gyermek részére félpanziós ellátással szauna és medence használattal akár nyáron is 2022.

Az egri Unicornis Hotel szállodából a város legfontosabb nevezetességei múzeumai belvárosi szórakozóhelyei és éttermei gyalogosan megközelíthetök. Tekintse meg fényképtárunkat olvassa el valódi vendégek értékeléseit és foglaljon garantáltan a legjobb áron. Év Szállása 2017 – Népszerűségi Díj Ihely.

Különleges csomag-ajánlat – Hotel Unicornis 3 nap2 éjszaka 11990- Ftfőéj ártól. Kistályai út Vasúti átjárónál jobbra kell fordulni Kertész út – Maklári út Szarvas tér – Kossuth Lajos utca – Hotel Unicornis 2. Eger Budapestről az M3-as autópályán kb.

Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Hajdan 1997 előtt az egészet Unicornis szállodának hívták mely elnevezés Eger ősi hagyományát.


Hotel Unicornis Eger Akciok Szallas Eger


Hotel Unicornis Eger Akciok Szallas Eger


Hotel Unicornis Eger Updated 2021 Prices


Hotel Unicornis Eger Szallas Hu


Hotel Unicornis Eger Updated 2021 Prices


Hotel Unicornis Eger Akciok Szallas Eger


Hotel Unicornis Eger Akciok Szallas Eger


Hotel Unicornis Eger Szallas Hu


Hotel Unicornis Eger Akciok Szallas Eger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.