Depresso Kávéház és étterem Eger

Depresso Hiánypótló kávéház Eger szívében. 9136 likes 356 talking about this 4106 were here.


Depresso Kavezo Eger Specialty Hu

Depresso Étterem és Kávéház Eger.

Depresso kávéház és étterem eger. 14 3300 Hungary فون 30 886 6742 کھلنے کے اوقات. A Depresso Kávéház és Étterem nyitásánál nem volt kérdés hogy a négylábú kedvencek számára is tágas és barátságos helyet hozunk létre. DEPRESSO Étterem és Kávéház.

2017 óta nap mint nap fogadjuk a kutyusokkal érkező vendégeket otthonosan berendezett kávézónkban ahol minden négylábúnak egy tál friss vízzel kedveskedünk. Depresso Étterem Kávéház Eger értékelése. Szépen összerakott hely olyan pesties.

Aki erre jár beugorhat egy elviteles kávéra kakaós csigára vagy egy pohár italra írják az egri Depresso Étterem és Kávéház Facebook-oldalán. 9135 ember kedveli 299 ember beszél erről 4105 ember járt már itt. DEPRESSO Étterem és Kávéház Eger smještaji besplatna rezervacija bez skrivenih dodatnih troškova.

Depresso Étterem és Kávéház Eger. 9097 likes 498 talking about this 4090 were here. Helyezett a 118 egri étterem közül.

0900 – 2000 Péntek – Szombat. DEPRESSO Étterem és Kávéház. Depresso Kávéház és Étterem 3300 Eger Dobó tér Érsek utca 14.

9136 likes 321 talking about this 4111 were here. Az Egri Sztorik vette észre hogy ezzel Csernus Imre 2014-ben megnyitott kávézója is csatlakozik a nemzetközi Én kinyitok. Szezonálisan változó hideg – meleg ételek válogatott borok sörök és italok.

Szeptemberében nyitotta meg újra kapuit az egri Dobó tér egyik – részben az 1770-es években késő barokk részben eklektikus – műemlék épületében amely csodás kilátást kínál az egri Vár illetve a Páduai Szent Antal-templom épületeire. DEPRESSO Étterem és Kávéház. A belső térben 60 míg a külső részen 40 főt tudunk kiszolgálni.

Szezonálisan változó hideg – meleg ételek válogatott borok sörök és. Kevés olyan vendéglátó hely van az országban amire már az ajtón belépve azt mondtam de irigylem a tulajdonost. 0900 – 2100 Vasárnap.

Mozgalomhoz amit német olasz és lengyel vendéglátósok indítottak. A DEPRESSO Kávéház és Étterem 2017. Depresso Étterem és Kávéház Eger.

Szezonálisan változó hideg -. DEPRESSO Étterem és Kávéház smještaji u okolici – bankovna kartica mogućnost grijanja hrane za bebe besplatna rezervacija bez skrivenih dodatnih troškova. Kávéház és étterem a Dobó téren ami nagyon kis hangulatos.

کافی کی دکان اسپریسو بار ریستوراں. DEPRESSO Étterem és Kávéház. DEPRESSO Étterem és Kávéház.

A múltkor szuper Espresso tonikot ittam a nyári hatvanhárom fokban eszméletlenül jól esett. Depresso Étterem és Kávéház Eger. Depresso Kávéház és Étterem Eger Specialty Coffee Shop Breakfast Lunch Dinner Salads Sandwiches Wines from Hungary wwwdepressohu.

9157 likes 354 talking about this 4128 were here. Depresso Kávéház és Étterem ایڈریس Eger Érsek u. Depresso Hiánypótló kávéház Eger szívébennovember 06 2017 Édesmindegy blog 0 Comments.

Depresso Étterem és Kávéház Eger. Szezonálisan változó hideg – meleg ételek válogatott borok sörök és.


Nezzuk Milyen Lett Csernus Imre Kavezoja Egerhirek


Depresso Kavehaz Es Etterem Kutyabarat Kavezo Es Etterem


A Depressonal Sem Varnak Tovabb Elvitelre Kinyitnak Egerhirek


Depresso Kavezo Es Bar Etterem Hu


Depresso Etterem Es Kavehaz Home Facebook


Depresso Kavezo Es Bar Etterem Hu


Depresso Eger Menu Prices Restaurant Reviews Tripadvisor


Depresso Etterem Es Kavehaz Home Facebook


Depresso Depresso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Libri Eger Agria Park - Hotel Eger és Park | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.